Bu Blogda Ara

22 Mayıs 2016

Descendants Of The Sun(2016)태양 의 후예


Bölüm Sayısı16
Tür:Romantik,Aksiyon,Komedi
Yazar:Kim Eung-Sook, Kim Won-Seok
Yönetmen:Lee Eung-Bok, Baek-Hoon Sang

Oyuncular:
Joong Ki Song(Yoo Shi-Jin)
Song-Hye-Kyo(Kang Mo-Yeon)
Kim Ji-Won(Yoon Myeong-Joo)
Jin Goo(Seo Dae-Young)

 Özel kuvvetler kaptanı Yoo Shi-Jin ve Başçavuş Seo Dae-Young motosiklet hırsızı olan Jin Goo yakalayarak hastaneye gönderirler fakat hırsız gittikten sonra fark ederler ki Yoo-Shin-Jin 'in telefonu'da hırsız ile birlikte gitmiştir.

Hastaneye Hırsızı bulmak üzere gitseler de asker olarak görünüşleri ve Shi-Jin'in asker olarak lakabı olan 'Big Boss' acil servis doktoru olan Mo-Yeon üzerinde çete elemanları olarak bir izlenim bırakır.
 Bu esnada Mo-Yeon gören Yoo Shi-Jin hemen ona aşık olur.

Mo Yeon ve Shi-Jin hayat görüşleri ve işleri sebebiyle ayrılmak durumunda kalsalar da tekrardan görev sebebiyle gittikleri Urukta karşılaşacaklar zor şartlar ve kovalamacalar arasında birbirlerine olan duygularını tekrar sorgulamak durumunda kalacaklardır.



Kang Mo-Yeon yetenekli bir cerrah olsa da yeteneği ile kazanacağı konuma bir an da yeteneksiz ve iyi bağlantıları olan bir cerraha kaptırınca kendini bir Tv doktoru olarak bulur güzelliği ile katıldığı programlar ona ve hastaneye yeni bir ün kazanmasına sebep olur fakat bu durum hastane patronunun kendisi ile birlikte olma teklifinin de birlikte gelmesine de neden olur.
Teklifi red etmesi üzerine Mo Yeon ve ekibi Uruk görevine sürülürler.

 

Yoo-Si-Jin daha ilk gördüğü anda Mo-Yeon aşık olur.
Gitmek zorunda olduğu görevler işine ve memleketine ait olan sadakati gerektiği yerde görevinin insanların canını almayı gerektirmesi Mo-Yeon hayat kurtaran mesleği ile çatışınca ayrılmak durumunda kalırlar görev icabında Uruk gönderilen ekip Lideri Yoo Si-jin cesur ve zeki halleriyle Mo-Yeon acaba kalbini kazanabilecek midir?
 


 
  Üsteğmen ve doktor olan Myeong-Joo general Yoon'un kızıdır.
Bu durum Myeong-Joo bir başçavuş olan Da-Young karşı duyguları olsa da babası'nın karşı çıkışları sebebiyle bir araya gelememelerine sebep olur fakat Myeong -Joon ısrarcı yapısı Seo Dae-Young gittiği her yerde takip etmesine sebep olucak ondan vazgeçmicektir.

 

Seo Dae-Young ,Si-Jin 'in yakın arkadaşı ve dostudur.
Myeong-Joo için babası'nın isteği damat adayı Yoo-Si-Jin olsa da ondan uzak durmaya çalışarak onu sevmekten vazgeçmez.
Oldukça duygusal ve iyi kalpli olan Seo Dae-Young ve Myeong-Joo tüm olumsuzluklara rağmen birlikte olmak için uğraşırlar.



Bu sene'nin en iddialı dizilerinden biri de 'Descendants Of The Sun' diyebiliriz.
Joong Ki Song askerden sonra çektiği ilk dizi olması ve güzelliği ile Song Hye-Kyo var olması bu dizi'nin belli bir izleyici kitlesini de birlikte getirmiş durumda yani yer yer saçmalasalar da örneğin deprem sahnelerinde minicik eteği ile Song-Hye-Kyo'nun boy göstermesi ya da Jong Ki Song'un kalbi durmuşken bir an sonra olaylara müdahale eder durumda olması gibi gerçek dışı durumlar mevcut olması tabi ki bu diziyi bağrımıza basmamak için nedenler arasında gösterilemez :)


Kadrosu da oldukça göz doldurucuydu en az başrol oyuncuları kadar sevimli ve tatlı çiftimiz Seo Dae Young ve Yoon Myeong-Joo ikilisi artık insaflıklık eden senarist yer yer kızdırsa da bir dargın bir barışık ilişkileri çok güzeldi :) 

Bir beğendiğim çiftte  Song Sang-Hyun ve Ha Ja-Ae çiftiydi ay çok şirinlerdi cidden bayıldım hele Sang-Hyun 'un Ha Ja-Ae arasında ki atışmalı diyaloglar çok güzeldi.
En sevdiğim sahneler askerlerin sabah koşularıydı tabi kide :)

Aksiyonu bol hatta son dakikaya kadar olan devam eden Descendants Of The Sun 'un çok tatlı kadrosuyla bir ünlü dizisi olmasını saymazsak tekrar tekrar izlenilecek bir dizi olarak görmüyorum fakat izleyenlerinde seveceğini düşündüğüm bir dizi tavsiye ederim.
Not:Jin Goo izlemek isteyenler bu diziden sonra Falling forFallıng for Innocence'yi seyredebilirler.
                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)