Bu Blogda Ara

17 Nisan 2016

Close Range Love(2014)Yakın Mesafe Aşk


Süre:118Dk
Ülke:Japonya 
Tür:Romantik
Yönetmen:Naoto Kumazawa
Yazar:Rin Mikimoto(Manga),Yukiko Manabe
Senaryo:Yukiko Manabe

Oyuncular: 
Nana Komatsu(Kururugi Yuni)
Yamashita Tomohisa(Haruka Sakurai)

Artmosfer Puanı:7/10



Yuni Kururugi ingilizce dersi dışında derslerinde oldukça başarılı dahi bir öğrencidir.
İngilizce hocası Haruka Sakurai, Kururugi'nin düşük ingilizce notunu düzeltmek için derslerden sonra özel ders vermeye başlar.


Duygularını yüzüne yansıtmayı başaramayan bu yüzden çevresindeki insanlarca soğuk gözüken Kururugi yakışlıklı İngilizce öğretmenine aşık olur bu duygularını itiraf ettiğinde Haruka tarafından karşılık bulsa da okul ve çevreleri karşı vermeleri gereken br mücadele vardır.


Klasik bir senaryosu olan 'Close Range Love' Rin Mikimoto'nun manga serisinden uyarlama bir film ve beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı mangası'nı bilmediğim için film üzerinden sadece yorum yapıcağım öncelikle filmin seyri o kadar yavaş ki  118dk hiç bitmeyecek gibi gözükmeye başlamıştı.

Film içerindeki favori sahnem Kururugi'nin aşkını itiraf edişiydi hocamızda pek cesaretliymiş doğrusu..
Başroldeki hocamız çok yakışıklıydı ah nerde böyle hocalar demek istiyor insan kızımız  Kururugi ise sıkıştı mı kaçan poker surat ve mıymıy konuşan bir tip yahu dahi olsan da içimi şişirdin be kızım ha yakalandılar ha yakalanacaklar derken film bitti şöyle tadında bir 1.30 saat yapsaydınız kızımızda arada gözleriyle de olsa oynasaydı diyorum Yamashita oyunculuğu daha iyi olsa da ne yazık ki ben hiç o aşkı duyguyu hissetmedim :(..
Son olarak ta aşağıya ekliciğim dizi'nin başrol oyuncusu ve aynı zamanda şarkıcı olan Yamashita Tomohisa 'nun sesinden bence filmin ostu gayet güzel olmuş:)

                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)