Bu Blogda Ara

16 Nisan 2016

Please Come Back,Mister(2016)돌아와요 아저씨

Bölüm Sayısı:16
Tür:Dram,Komedi
Yönetmen:Shin Yoon-Sub
Yazar:Jiro Asada(Roman),Noh Hye-Young

Oyuncular:
Rain(Lee Hae-Joon)
Lee Min-Jung(Shin Da-Hye)
Oh Yeon-Seo(Han Hong-Nan)
Kim Su-Ro(Han Gi-Tak)
Kim In-Kwon(Kim Young-Soo)
Lee Ha-Nui(Song Yi-Yeon)
Yoo Park(Jung Ji-Hoon)
Choi Won-Young(Cha Jae-Kook)
Lee Tae-Hwan(Choi Seung-Jae)



Kim Young Soo kendini işine adamış ailesini daha iyi bir hayat yaşatabilmek uğruna didinerek çalışan biridir.Bir mağazanın kadın giyim bölümünde bölüm şefi olarak çalışırken ailesini istemedende olsa onları ihmal etmeye başlar artık eşiyle sınır noktasına geldiği bir anda mağazanın pankartını düzeltmek için çıktığı çatıda ayağı'nın kayması üzerine kendini bir anda ölü bulur.


 
Kendi restoranında şeflik yapan eski gangster Han Gi-Tak eski sevgilisi Song Yi-Yeon çocuğunu ona vermek istemeyen eski kocasının hazırladığı dümenden onu kurtarmak için kolları sıvar fakat durumu halletse de son dakikada bir paparazi'nin peşine düşer ve kendini bir anda ölü bulur.

Cennet treninde ilerleyen Kim Young Soo ve Han Gi-Tak haletmeleri gerek dünya işleri için kendilerini trenden atarlar.
 Tanrı'nın isteği üzerine Maya tarafından tekrardan dünyaya geri gönderilselerde 
 uyandıkları bedenler önceki hallerinden çok farklıdır.


Lee Hae Joon iyi görünümlü ve tam anlamıyla bay mükemmel olsada Kim Young Soo'nun ruhunu taşıyan ve onun gibi mağazanın bölüm şefi olan biridir. 
Hong Nan dışardan oldukça güzel ve alımlı bir kadın olsa da aslında Han Gi-Tak 'ın ruhunun vücut bulmuş halidir.

Shin Da-Hye güzeller güzeli bir ev hanımı ve Kim Young-Soo'nun eşidir .Fakat iş kolik olan kocası yüzünden zamanla araları açılmaya başlar.Eşi'nin ölümü üzerine bayan mağazasında çalışmaya başlayan Shin Da-Hye bir anda bay mükemmelin ilgili dahilinde olmaya başlayacaktır.

Kendilerine verilen süre içerisinde Kim Young Soo ve Han Gi-Tak gerçekte oldukları kimliklerini açıklayamadan,intikam almak ve insan işlerine karışmadan sorunlarını çözmek durumundadırlar.
 
Bu güzel dizimizde bitti özellikle Rain uzun bir aradan sonra geri döndüğü My Lovely Girl'den sonra bu diziyi bitirememiştim bile benim için hayal kırıklığı olmuş Rain'in güzel yüzü bile izlemem için yeterli olmamıştı gel gelelim Please Come Back,Mister ile bu sefer süper olduğunu düşünüyorum öncelikle bölüm sonlarında ki Lee Moon-Sik ve Bi Rain'in ada sahneleri bolca güldüğüm ve dizi'nin bitiminde nasıl biterse bitsin yüzümde bir tebessüm olmasına sebep sahnelerdendi diyebilirim. 

 
Replay 1988 'in çılgın annesi Ra Mi-Ran'nı burada Maya karakteri ile görüyoruz kendisine çok yakışmıştı olmadık zamanlarda ki ortaya çıkışları,sevimli mimikleri ve Choi Seung-Jae karakterine musallat olmasıyla sevdiğim karakterlerden biriydi.
 

Rain ve Ah Yeon-Seo uyumlu birlikteliklerine her ne kadar Lee Min-Jung yakıştıra masamda ikisi'nin bir arada oldukları sahneler süperdi özellikle Ah Yeon-Seo beni çok güldürdü Han Hong-Nan karakterini kendisine çok yakıştırdım Shine or Crazy Go izleyenler kendisini bu diziden hatırlayabilirler hatta yine bu diziden Lee Ha-Nui ile bu dizide de birlikte rol almışlar Lee Hae Joon ve Shin Da-Hye sıkıcı sahnelerinden sonra onları izlemek çok zevkliydi.


Bir de Lee Tae-Hwan var ki kendisi dizimizin Choi Seung-Jae karakteri ve gözleri bayram yaptıran Han Gi-Tak'ın yardımcısı ve kendisini bundan sonra bol bol göreceğimizi düşünüyorum.
Benim açımdan dizi'nin en olumsuz yanı Shin Da-Hye karakteri oldu sanki tek başrol bayan oymuş gibi ilerleyen sahnelerde gerçekten sıkıldım oldukça sıkıcı bir karakterdi ve her olayın ona bağlanması bana oldukça torpilli geldi öbür yandan Han Hong-Nan kısmı çok eğlenceli ve komiken zorlana Shin Da-Hye karakterini diziye yamamalarına gıcık oldum.
Uzun lafın kısası dram ve komedi içeren bu güzel dizi'yi kesinlikle tavsiye ederim. 
 


                                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)