Bu Blogda Ara

20 Nisan 2015

Kamisama Hajimemashita2(2015)神様はじめました


Bölüm Sayısı:12
Müzik:Toshio Masuda
Senarist:Suzuki Julietta
Yönetmen:Daichi Akitarao
Tür:Komedi,Fantastik,Romantik,Doğaüstü,Shoujo

Artmosfer Puanı:10/10 


Kamisama Hajimemashita'nın 2.sezonu bitti ama 3. sezonu gelecek şekilde 12 bölümden oluşan bu sezon keşke daha uzun olsaymış hemencecik bitti :(...Eklenen yeni karakterlere bayıldım animeyi daha renkli hale getirmişler.Çizimlerini ve konusunu beğendiğim bu animenin bu sezon ki konusuna gelecek olursak Nanami artık Tanrı olma yolunda ilerlemekte kendini daha geliştirmektedir.



İlahi bir toplantı olan İzumo 'ya davet edilir ,diğer tanrılarında katılıcağı bu toplantıya önceleri gitmek istemeyen Nanami ,Tomoe'nin Mikage'yi özlediği düşüncesiyle onu bulmak için bu toplantıya katılmaya karar verir.Tabi bu toplantıya gitmek istemesi bazı güçler tarafından hedef haline gelmesine sebep olur Tomoe'nin yardımları ayrıca yeni üyeleri Shikigami yardımıyla bu durumu atlatırlar.
Shikigami sahibinin aurası ile büyüyen küçük bir maymundur Nanami'nin aurasın'dan beslenen bu maymuncuk büyüyerek onu korucaktır.



Bu sezon daha çok kendine güvenen Nanami karşısına çıkan problemlerin üstesinden gelmektedir.Tomoe ile sık sık bir arada görüyoruz Çok şükür ki Tomoe'de duygularının farkına varıyor.
Gelecek sezondan beklentilerim büyük:)Hemen gelse keşke:)


Bir çok yeni karakter eklenmiş Tanrılar Toplantısındaki Tanrıların dışında Tomoe'nin eski arkadaşı Akura-ou geliyor. 
Akura-ou yeryüzünde ölmüş olan bir insan bedenini kullanarak, cehenneme geri dönerek eski bedenini ele geçirmek için uğraşıcaktır.


Bir diğer karakterde geçen sezondan Kurama'nın Köyünden abisi Jirou, kendisi Tomoe rakip :) Kurama'nın babası hastalanınca 4.şef olarak köyün liderliği ona geçmiştir .Kendisi çok zalim ve zayıflık'dan nefret eden bir yapıya sahiptir. Nanami ile karşılaşan Jirou ona aşık olacaktır. 


 
Gelecek sezonda cehenemden bedenini almak isteyen Akurao ,Tomoe ihtiyacı olduğu için daha çok göreceğimizi düşünüyorum ayrıca Kurama ve abilerinin de şehire gelirse bizim kadro dahada büyüyecektir.Eğer 1.sezonun konusu hakkında bilgi almak isterseniz buraya Kamisama Hajimemashita tık tık yapabilirsiniz.Eğlenceli bir anime arıyorsanız bu anime tam size göre.


                                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)