Bu Blogda Ara

21 Nisan 2015

The Warrıor's Way- Savaşçı'nın Yolu (2009)

Süre:100 Dk
Tür: Aksiyon,Fantastik,Western
Yönetmen: Sngmoo Lee
Senarist: Sngmoo Lee
Müzik: Javier Navorete
IMDb:6.3

Oyuncular:
Jang Dong Gun
Geofrey Rush
Kate Bosworth
Danny Huston

                                                               


 


 19yy bir savaşçı olan Yang (Jang Dong Gun) amacı en büyük kılıç ustası olmaktır ve dünya'nın en zalim katillerinin çıktığı klanında en iyisi olmak için bütün kılıç ustalarıyla savaşır.Bu yüzden Düşman klandaki herkesi öldüren Yang ,klanın son üyesi olan bebeği öldüremez bunu zayıflık olarak gören kendi klanı onun ve bebeğin peşine düşerler.





 
Bebeği de yanına alarak eski dostunun Smiley kasabasına doğru yola çıkan Yang ,kasabaya vardığında arkadaşının öldüğünü öğrenir.Arkadaşının çamaşırhanesini Lynne(Kate Bosworth)ile işletmeye başlayan Yang alıştığının tersine sakin bir hayat kurmaya başlar.Peki bu mutluluk ne kadar sürecektir? Klandan bebeği ve kasabayı korumayı başarabilecek midir?




Film hakkında yorumuma gelirsek izlemenin en büyük sebebi oyunculuğunu beğendiğim Jang Dong Gun ve afişiydi ne yazık ki en iyi oyunculuk olarak bebeği izledim :)Doğrusu Pek şirindi :) Aksiyon olarak yeterli bulmadım.Film efekleri güzeldi dövüş sahneleri yetersiz gelse de dövüş sahnelerindeki efekler hoşuma gitti.Senaryo'da tahmin edilebilirdi kısacası beklentilerimin yanına yaklaşamayan bir film oldu IMDb puanı 6.3 olan film benden 6.00 alıyor.