Bu Blogda Ara

18 Mayıs 2016

Bad Guys(2014)나쁜 녀석


Bölüm Sayısı:11
Yönetmen:Kim Jung -Min
Yazar:Han-Jung-Hoon

Oyuncular:
Kim-Joong Sang(Oh-Goo-Tak)
Ma Dong-Seok(Park Woong-Cheol)
Park Hae-Jin(Lee Jung-Moon)
Jo Dong-Hyuk(Jung Tae-Soo)
Gang Ye-Won(Yoo Mi-Young)
Kang Shin-II(Nam Goo-Hyun)


Polis olan oğlu'nu bir serisin katilin bıçak darbesi sonucunda kaybeden Nam Goo-Hyun eski bir polis olan Oh Goo-Tak'dan yardım ister.

Tek şartı oğlu'nun katili'nin bulunması olan Nam Goo-Hyun eğer kabul ederse Lakabı Çılgın köpek olan Oh Goo-Tak'ın şartlarını kabul edeceğini söyler.
Oh Go-Tak takımını oluştururken Bir gangster olan Park Woong-Cheol,üstün zekalı ve psikopatlık testinde 38/40 puan almış seri katil Lee Jung-Moon, kiralık katil Jung Tae-Soo ve son olarakta Nam Goo-Hyun'un adamını hırslı ve şüpheci  genç polis memuru Yoo- Mi-Young işe alır.

 
Bir seri katil,Bir gangster ve Kiralık katilden oluşan ekip çözdükleri, her olayın cezalarından düşülmesi şartıyla Oh-Goo-Tak'ın teklifini kabul ederler.
Suçlu mantığı ile düşünen bu ekip çok kısa sürede başarılı olsa da geçmişleri'nin başka planları olacaktır.



Oh Goo-Tak kızı'nın bir seri katil tarafından öldürülmesinden sonra inzivaya çekilmiş ve Nam Goo-Hyun kendisine gelip teklifte bulunana kadar  sakin bir yaşam sürmektedir.
Gereksiz protokollerden ve ahlaki kaygılardan uzak canavarları yakalamak için canavarları kullanmayı amaçlayan Oh Goo-Tak deli köpek lakabıyla aklından geçenleri kimse'nin anlayamadığı biridir.
 

Park Un-Cheol bir Gangster patronu'nun adamı ve yumruklarıyla tanınan ekibin üyesidir.


 

Jung Tae-Soo kiralık bir katil olarak çalışırken bir gün öldürdüğü kişi'nin ardından polise giderek suçunu itiraf eder ve tutuklanarak hapise atılır.



 

Lee Jung-Moon IQ seviyesi 165 zeka olması'nın yanında seri katil olarak hapse atılmış birisidir .Oldukça soğuk kanlı gözükmesi cinayetlerde hiç bir ayrıntıyı atlamadan ve iz bırakmaması ile bilinir.



Park Hae-Jin 2015  KDA ödülünü kazanmış ve ne yazık ki daha bu diziyi yeni izleyebildim:( 
'Cheese in the trap' dizisini izlerken ki bakışları ve soğuk kanlı tavırları bu diziye başlamam için etkendi meğer Bad Guys'dan sonra öyle olmuş çocuğum :) 

 Dizi'nin havası bana tam anlamıyla Cruel City  hatırlattı (yazı mı okumak isteyenler buraya tık tık yapabilirler ) herkesin birbirine sopa ve yumruklarla dalması bence silahlara göre daha havalıydı aksiyonu bol ve yapmacıklıktan uzaktı allah ne verdiyse girdiler birbirlerine hele o çekiçler :)
  ilk 8-9 bölüm nasıl geçti bilemedim toplamda 11 bölüm olması zaten süper olmuş konu fazla uzamadan hemen toparlanmış sadece son bölümlerde dizi'nin ritminde belli bi düşme olması dışında ilk bölümlerde ki heyecan ve hareketlilik harikaydı bunun dışında oyuncuların her birini  tek tek beğendim değil bayıldım resmen ilk defa izlediğim Jo Dong-Hyuk,Kim-Joong Sang,Ma Dong-Seok,Park Hae-Jin beni ekrana kitledi :)...

Polisiye gerilim severler için harika bir seçim olduğunu düşünüyorum son zamanlarda izlediğim ve beğendiğim Signal kadar beğendiğimi söyleyip kesinlikle tavsiye ediyorum bence tekrar tekrar izlenebilecek bir dizi olmuş.


                                                                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)