Bu Blogda Ara

8 Mart 2015

Secret Garden(2010)시크릿 가든


Bölüm sayısı: 20 
Tür:Komedi,Dram,Fantastik
Yönetmen:Si Wu Cheol- Kwon Hyuk Chan
Senarist:Kim Eun Sook

Oyuncular: 
Hyun Bin (Kim Joo Won)
Ha Jİ Won (Gil Ra Im)
Yoon Sang Hyun (Oska)
Kim Sa Rang (Yoon Seul)
Lee Philip (Im Jong Soo)
Yoo In Na (Min Ah Young)
Lee Jong Suk (Han Tae Sun)
                                                                                                                                                                               



 
Kore dizilerini yazmaya başlayınca ilk kore dizimi es geçmek olmazdı bende yeri hep ayrı olan Secret Garden... O kadar dizi izlememe rağmen hala benim bir numaramdır öyle bir dizi yani siz düşünün artık :)

 
 Kim Joo Won zengin bir varistir ve Oska ile sürekli bir sürtüşme içerisindedir.
Kim Joo Won ,Oska'yı her yıl olduğu gibi şirketlerinin yüzü olması için zorlarken Oska'nın bir oyuncu ile olan (Park Chae Rin) gönül ilişkisi'nin onu fotoğraflarıyla tehdid eder, anlaşmayı imzalatmak için bu durumu çözmeye film setine giden Kim Joo Won başrol oyuncusunu ararken yanlışlıkla dublörü olan Gil Ra İm ile karşılaşır.
  İlk görüşte aşık olan Kim Joo Won, Gil Ra Im neden böyle bir işi yaptığını anlayamaz tanıdığı tüm kadınlardan farklı olan bu kadını, sürekli düşünmeye başladıkça yaşadığı hayatı merak etmeye ,sürekli onu görmek için bahaneler üretmeye başlar...

 
 Kim Joo Won zengin bir Ceo olmasının yanında kibirli,zeki,oldukça mükemmeliyetçi,hazır cevap bir kişiliğe sahip, evliliği bir iş anlaşması olarak gören geçmişte yaşadığı bir deneyim sonucunda kapalı alanlara karşı klostrofobisi olan birisidir.


 
  Gil Ra im daha lisedeyken bir itfaiye şefi olan babasını'nı kaybetmesi üzerine oldukça zor zamanlar geçirirken tüm bu zamanlarında da hayranı olduğu Oska'ya ve müziklerine bağlanmıştır.En büyük hayali Düblörlük olan işinde en iyisi olmak için canını dişine takıp uğraşırken hayatına bir anda dalan Kim Joo Won ile alt üst olur oldukça küstah olan bu oğlan onun hayatıyla dalga geçicek fakirliğni yüzüne vurucaktır...

 
Oska artık eskisi kadar popüler olamayan bir Hallyu yıldızıdır.Kim Joo Won ile kuzen olmalarına rağmen aralarında sürekli bir rekabet bulunmaktadır.Gittiği bir mekanda yeteneklerinden etkilendiği Han Tae Sun'ın peşine düşerek onu eğitmek ister fakat gencin tavrı onda inatlaşmaya kadar gidicek bir durum oluşturucaktır.
Eski Sevgilisi olan Yoon Seul ile uğraşırken karşısına çıkan hayranı Gil Ra Im'den etkilenerecek ve onun peri annesi olucaktır.


Yoon Seul şımarık bir zengindir eski sevgilisi olan  Oska'yı hala sevdiği için her seferinde onu incitmek için görücü usulü buluşmalar aracılıyla Kim Jo Won yakınlaşmaya çalışır ve başarısız olur.

Im Jong Soo,Hollwood görmüş geçirmiş,dışardan oldukça sert gözüksede Gıl Ra Im'e karşı gizli duygular besleyerek ona sezdiremeden korumaya çalışır.
  


 
Jeju adasında Oska ve Kim Joo Won'un yaptığı bisiklet yarışına Ra Im'de katılır fakat yarış sonunda fark ederler ki Gil Ra Im kayıptır...Onu ararlarken Kim Joo Won ,Ra Im bulur ve telefon açabilecekleri bir ev keşfederler girdikleri bu yerde ilginç görünüşlü bir kadın onları karışılar..Sanki onları tanırmış gibi davranan bu kişi onlara alkollü bir içecek verir daha sonra eş zamanlı olarak bunları içen çiftimiz her yağmur yağdığında bedenlerinde ki ruhları yer değiştirmeye başlar.
 
Gerek konusu bakımından gerekse karakterler dört dörtlük bir dizi bence Secret Garden Kim Joo Won başlarda sevmeseniz de dizinin sonlarına doğru resmen fanı oluyorsunuz Kore dizilerinde en çok yakıştırdığım ve uyumlu bulduğum çift diyebilirim.Müziklerini aradan 6 sene geçmiş olmasına rağmen hala dinliyorum ve diziyi tekrar tekrar seyrediyorum.Eğer izlemediyseniz mutlaka tavsiye ediyorum.



                                                                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)