Bu Blogda Ara

19 Kasım 2015

She was Pretty(2015)그녀 는 예뻤다


Bölüm Sayısı:16 
Tür: Romantik,Komedi
Yazar:Jo Sung Hee
Yönetmen:Jung Dae Yoon

Oyuncular:
Hwang Jung Eum (Kim Hye Jin)
Park Seo Joon (Ji Sung Joon)
Joon Hee Go (Ha ri)
Choi Siwon (Kim Shin Hyuk)


Kim Hye Jin kendi gibi kalbide güzel bir kızdır.Ailesi oldukça zenginken iflas etmeleri üzerine ailesiyle mutlu bir düzenleri olsa da kendi geçimini sağlamak için işten işe koştururken kendine pek vakit ayrılamaz bu yüzden dışarıdan bakıldığında çok çalışkan olan Kim Hye Jin çirkin gözükür.

 
 

 Ji Sung Joon annesini bir trafik kazasında kaybettikten sonra zaman zaman travma yaşayan bir çocuktur.Özgüveni olmayan kilolu bu çocuğun yardımına Güzel Kim Hye Jin koşar.Yılar sonra artık başarılı bir editör olmuş oldukça yakışıklı olan Ji Sung Joon ilk aşkı olan Kim Hye Jin bulur ve ona buluşmayı teklif eder.



Kim Hye Jin eski güzel halini bilen Ji Sung Joon karşısına çıktığında kendisini tanımaması üzerine hemen devreye güzeller güzeli ev arkadaşı ve yakın arkadaşı olan Ha ri gönderir.Sadece bir kere görüşecekleri için sorun olamıcağını düşünse de ,düşünceleri istediği gibi gitmez ve ilk kez düzenli bir işte çalışacak olan Kim Hye Jin'in karşısına başkan yardımcısı nın editörü olarak Sung Joon bulur.
Sung Joon 'nun eski haline benzeyen Kim hye Jini her gördüğünde cinleri tepesine çıkar ve açıkça ona karşı kötü davranır Yakın arkadaşı olan Ha ri ise ailevi sorunlarından kaçarken kendini Sung Joon yanında bulur.

Ha ri  ailesi çok zengin olsada kendisi çocukluk arkadaşı Kim Hye Jin ile yaşar.Erkekler eğlence olsun diye çıkarken bir gün yakın arkadaşının düşünceli ilk aşkı Sung Joon karşılaşmasıyla işler değişir.
Bir otelde çalışırken Sung Joon olan ilgisiyle en yakın arkadaşını aldatmaya ve bu yüzden vicdan azabı duymaya başlar.

 
Kim Shin Hyuk ,Kim Hye Jin gördüğü ilk andan itibaren Jackson diye çağıran özgür ruhlu ve espirili amiridir.Ayrıca kimsenin bilmediği bir yaşantısı ve yönüde vardır.
 
 
Kill Me Heal Me izleyen biri olarak Hwang Jung Eum ve Park Seo Joon arasındaki uyumu beğendiğimden She was pretty merakla bekleyenlerden birisi de bendim nitekim beni hayal kırıklığına da uğratmadılar ortaya çok güzel bir dizi çıkarmışlar yanlız Kim Shin Hyuk karakteri yani Süper Junior dan Siwon ortamı bir ara resmen ele geçirmişti oldukça komik olsa da sonralara doğru diziyi çocuğun omuzlarına yıktıklarını düşünmeden edemedim.
Ha Ri gibi güzel bir kızı kim giydirdiyse hiç sevmiyordu galiba o nasıl bir tarzdı öyle :/ ama saçlarına bittim saçlarımı hemen kesiresim geldi :)
 Kim Hye Jin hem Sung Joon hemde Kim Shin Hyuk çok yakıştırdım hatta hangisiyle daha çok yakıştı bilemedim :))
  Genel itibariyle sonra doğru sıkılsam da gayet güzel bir romantik komediydi izlemeyenlere tavsiye ederim.

                                                                 
                                                              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)