Bu Blogda Ara

6 Kasım 2015

Audrey'yi Bulmak&Sophıe Kınsella


Sayfa Sayısı:322  
Basım Tarihi:2015
Yayın Evi: Artemis Yayınları
Çevirmen:Seçil Ersek
Orjinal Adı: Finding Audrey 

Artmosfer Puanı:5/5

Audrey Turner okulda yaşadığı bir Travma sonrasında evde güneş gözlükleriyle dolaşan, aile dışında yabancılarla konuşmaktan ve göz teması kurmaktan pek hoşlanmayan ve kalabalıklardan uzakta evinin güvenli sınırlarında yaşayan bir insan haline dönüşmüştür.
 İyileşme sürecinde yani Audrey ararken  Dr.Sarah isteği üzerine kendi deyimiyle 'Benim huzurlu ve sevgi dolu ailem' şeklide aile yaşantısını kamerayla çekmeye başlar.Bu arada abisi Frank 'ın arkadaşı Linus evlerine 'Loc' adlı bilgisayar oyununu, oynamaya gelirken Audrey dikkatini çeker ve önceleri ufak notlarla birlikte yazışırlarken  zamanla kendi kabuğundan çıkmasında Audrey yardımcı olmaya başlar.

Biri Sophıe Kınsella mı dedi? 
Ne kitap mı çıkarmış yoksa? 
Hemen almamız lazım:))) 

 Yazım dilini çok sevdiğim bir yazar, daha okurken sizi güldüren harika bir mizah anlayışı olan, daha önceden Alışveriş kolik serisi gibi bir çok kitabını okumuş bir insan olarak bu kitabında da hayal kırıklığı yaşamadım süper eğlenceliydi .

Kitap hakkında ki tek sorun Audrey kendini eve hapsedecek kadar büyük olan mevzunun açık kalmış olması gerçekten çok merak etsemde olay net bir şekilde olay ortaya konmamış havada kalmış gibi onun dışında aile yaşantısı ve Audrey oldukça eğlenceliydi güzel vakit geçirmek ve okunabilecek bir kitaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)