Bu Blogda Ara

30 Ekim 2015

Tokyo Ghoul(2015)2.Sezon


Bölüm sayısı:12 
Tür: Aksiyon,Korku,Dram,
Süpernatural,Psikolojik  

Yönetmen: Shuhei Morita
Senaryo: Chuji Mikasano
Karakter Tasarımı:Kazuhiro Miwa 
Müzik: Yutaka Yamada
 
Artmosfer Puanı: 9/10 




Kaneki bir psikopat olan Jason tarafından kaçırılıp işkence edildikten sonra yarı insan yarı Ghoul(Hortlak) olan benliğinden birini seçerek hayatta kalması gerekir ,her şey bittiğinde de artık farklı birine dönüşmüş eski nazik kişiliğinin aksine, biraz daha karanlık bir kişiliğe dönüşmüş olur. Tauka'ya giderek artık Aogiriye gidiceğini söyler.Yani artık iyilerin yanında değil kötülerin savaşında yer alıcaktır.  

 
Off off off nasıl bir sezondu öyle 1.sezonu benim gözümde yıktı geçti resmen 1.sezondaki itici kısımlar bu sezonda yoktu ve geçen sezona göre daha hareketli geçti, karakterlerin yaşantılarına dair kesitler sunarak detaylandırılmış, yeni karakterlerde eklendi özellikle Arime daha ilk andan animeye renk getirdi bunca zaman sen nelerdeydin çocum :) 3.sezonda daha çok Arime'nin üzerinde dönücek gibi.
2.sezonun finalinde karakterlerin durumu belirsiz bırakıldı yani kimin öldüğü kimin kaldığı pek belli değil yinede 1.sezonun finaline göre daha iyi bir finaldi.


Sezonun başındaki Kaneki'nin ,Aogiriye katılması çok gereksizdi bir kendini buladı diyecektim ki finalde gönlümü kaptı :) 3.sezonda Kaneki ccg giricekmiş en baştan öyle yapsalarmış keşke 3.sezonda görücez bakalım neler olucak.

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)