Bu Blogda Ara

13 Temmuz 2015

Warm And Cozy(2015)맨 도롱 또똣


Bölüm sayısı:16
Yönetmen: Park Hang Gyun
Yazar:Hong Sisters(Hong Mi-Ran,Hong Jung Eun)

Oyuncular:
Yoo Yeonn Seok (Baek Gun Woo)
Kang So Ra (Lee Jung Joo)
Kim Sung Oh (Hwang Wook)
Lee Sung Jae (Song Jung Geun)
Seo Yi Ahn (Mak Ji Won)
Kim Hee-Jung(Kim Hae-Sil)



Baek Gun Woo doğum gününde ikizi olduğunu iddia eden Jung Joo ile karşılaşır(Onunda aynı gün doğum günüdür).Jung Joo 'nun elindeki fotoğrafta Gun Woo'nun annesi bulunmaktadır.Nitekim ikiz olmadıkları anlaşılır ve daha sonra karşılaşmak üzere birbirlerinden ayrılırlar.

Jung Joo yıllar sonra artık mezun olmuş ve bir iç çamaşırı şirketinde çalışmaktadır.En büyük hayali Jeju adasında bir cafe açmak olan Jung Joo kardeşini Jeju'ya yer bakması için gönderir.Fakat Kardeşinin onu dolandırması üzerine harabe olan eve tüm parasını yatırır o sırada izindende atılan Jung Joo'nun bu harabeye taşınmaktan başka seçeneği kalmaz.



Gun Woo farklı babalardan olma bir erkek kardeşe ve ablaya sahiptir.Sevdiği kız için Jeju'da bir restoran açmış hiç kar etmemesine rağmen onu geleceği günü bekler. At yarışlarında parasını kaybetmesi sonucunda abisi tüm parası keser ve restoranı satıp Seul'le dönmek  için uğraşırken yıllar önce karşılaştığı Jung Joo ile karşılaşır ona yardımcı olmak isterken yanlışlıkla onun kanser olduğunu düşünmesi restoranı ona bırakıp yardımcı olmaya çalşışmasına sebep olur.



Hwang Wook Jeju belediye başkanı herkesin sevdiği ve evlendirmek isteği başkanıdır.Jung Joo yardımcı olurken ondan hoşlanır yanlış anlaşılmalar üzerine de karısı zannedilir.Jung Jo'nun çalıştığı iç çamaşırı markası nın eski mankenidir.

 

Song Jung Geun,Gun Woo 'nun abisi dir.Sigara içmeye çalışırken denize düşer ve onu kurtaran Kim Hae Sil 'le aşık olur.Fakat Hae sil kalbini kazanmak para kazanmak kadar kolay olmucaktır.


 
Kim Hae Sil;Jeju adasındaki bayan dalgıçlardan biridir.Dalgıç okulunun yetkilisi olan Hae Sil denizden kurtardığı Jung Geun'nun hayatına dadanması ile işler karışır.

Mak Ji Won ;Gun Woo 'nun karşılıksız aşık'dır.Sadece zengin koca bulmak için uğraşan Ji Won ,Gun Woo'nun duygularını bilmesine rağmen onu işine geldiği gibi kullanır.


Bu dizide en sevmediğim karakter kesinlikle Mak Ji Won oldu zaten gıcıktım oyunculuğu'da berbat olan bu kızım böyle güzel bir dizide izleme zevkimi tırmalaması hiç hoşuma gitmedi. 

Yoo Yeon Seok Replay(Chilbong) izleyenler bilir kedisi o dizide pek şekerdi Warm And Cozy dizisindeki partneri Kang Sung Ra ile yakıştırdım Replay'de ne kadar çöp'den yana olsamda) Secret garden'dan sevdiğim sekreter Kim Sung Oh burda olmasına sevindim arada Secret garden'daki tatlılıklarını görmedim değil akrabalarının tıpatıp ona benzemesi çok komikti diziye ayrı bir eğlence katmıştı:) 

İkinci çiftimiz olan Kim Hae-Sil ve Song Jung Geun yani dalgıç çiftimiz pek güzel olmuş, hayali olarak onu görmesi en sevdiğim sahnelerdendi.
Jeju adasının güzellikleri bende hemen çantamı alıp gitme hissi uyandırdı .Bölüm sonlarında ki o bölüm içerisinde yapılan yemeklerin tariflerini içermesi güzel düşünülmüş. 

Gun Woo'nun abisi rolündeki Song Jung Geun güzel oynasa da nedense bu role Cha Seung -won çok yakışırmış diye düşünüyorum.
Dizi'nin sonları yanlış anlaşılmalar yüzünden kabak tadı verse de finali güzel yaptılar.Tekrar tekrar izliciğim diziler listesine giremedi yine de güzel diziydi diyebilirim .

                                                                 

2 yorum:

  1. Adsız17:51:00

    Merhaba blogunuzu yeni keşfettim takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Memnun oldum umarım beğenmişsinizdir.Bende mutlaka bakıcam blogunuza. .

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)