Bu Blogda Ara

11 Temmuz 2015

Diriliş-Tess Gerritsen(2015)

 

Seri'nin Diğer Kitapları:

1.Cerrah(The Surgeon)
2.Çırak(The Apprentice)
3.Günahkar(The Sinner)
4.İkiz Bedenler(Body Double)
5.Siliniş(Vanish)
6.Mefisto Klübü(The Mephisto Club)
7.Ruh Koleksiyoncusu(The Keppsake)
8.Buz Gibi Soğuk(Ice Cold)
9.Sesiz Kız(The Silent Girl)
10.Sona Kalan(Last To Die)
11.Diriliş(Die Again)

Millie kitapçıda çalışan sıradan bir kızıdır.Yazar olan sevgilisi Richard'ın ısrarlarıyla yeni kitabı için macera arayışıyla safariye katılırlar.Önceleri güzel başlayan safari iz sürücünün ölümü ve devam eden ölümlerle devam eder.İçlerinden biri katildir ve yardım gelene kadar yaşam ile katil arasında mücadele vermeleri gerekmektedir.

6 yıl sonra bir tahnitçi olan Leon Gott 'un evinde bir av gibi ölü bulunmasıyla olaylar başlar.Rizolli ve Isles olayı araştırmaya başladıkça benzer ölüm şekilleri ile karşılaşarak 6 yıl önceki safariye kadar ulaşırlar.Peki 6 yıl önceki o safaride ne olmuştur?

Her zamanki gibi süper bir Tess kitabı daha 464 olan olan bu kitap Martı yayınlarından çıkma elinize aldığınız gibi bitireceksiniz heycanla okuduğum kitaplardan biri öncelikle kapak tasarımına bayıldım en çok sevdiğim tasarımlardan biri oldu diyebilirim Rizolli ve Isles serilerini özellikle seviyorum. İkisinin arasındaki uyumsuzluktan uyumları.Rizolli'nin katı,zeki,korkusuz duruşu,Isles'ın zengin,şık fakat ölülerle arasındaki sessiz rahatlık eğer bu seriye başlamakta kararsızsanız hiç düşünmeyin derim benden 5/5.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)