Bu Blogda Ara

1 Haziran 2015

Tess Gerrıtsen & Buz Gibi Soğuk


Nedendir bilmem Tess kitaplarını elime aldım mı bitirmeden bırakmak gelmiyor içimden, Buz gibi Soğukda aynen böyle oldu tıpkı korku filmlerindeki gibi ilerleyen kitap bir sonraki bölümü bırakamıcak kadar merak etmeme sebep oldu.

Konusuna gelirsek; Maura Tıp konferansı için Wyoming'e gider Daniel ile ilişkisi,aralarındaki çözülemeyen ulaşılmazlıklar sebebiyle onu iyicene bunaltmıştır.Konferas sırasında eski okul arkadaşı Doug ile karşılaşır.Mauraya kendi planlarından bahseden Doug onlara katılmasını teklif eder tüm sorunlarından bunalan Maura kafasını dağıtmak için teklifi kabul eder.Doug'un kızı Clare, arkadaşı Arlo onun kız arkadaşı Elanie ile birlikte yola çıkarlar.Yolda arabalarının yan yatması yüzünden konaklıcak yer arayan ekip Ahret gelir. Kimsenin olmadığı bu yerleşim yeri sofralarda bırakılmış yemekler,sanki hemen dönücekmiş gibi açık pencereler ve sesizlik hakimidir.Peki bu insanlar nerededir?

Arlo'nun yaralanması tipinin artması ve gözetlendiklerini hissetmeleri çok zaman almıcaktır. bir an önce girdikleri Ahret'den çıkmak zorunda kalan ekip acaba ölüm ve yaşam arasındaki çizgide hayatta kalmayı başarabilecekler midir?

Benim gibi polisiye romanları seviyorsanız mutlaka okumanız gereken bir yazar Tess kendine hass uslübü ile ilerledikçe güzelleşen bir kitap.Toplam 271 sayfa ve Martı yayınlarından çıkan Buz gibi soğuk bir Rizzoli & Isles serisi kitabı.Benden 5/5 .


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)