Bu Blogda Ara

4 Haziran 2015

Numaran Bende Var & Sophıe Kınsella


Sophie Kınsella ile ilk tanışmam kardeşim sayesinde oldu eğer alışverişkolik ve devamını okumadıysanız şiddetle tavsiye ederim.Yazarın dili hem komik hem eğlenceli işler öyle sarpa sarıyor ki işin içinden nasıl çıkıcak derken hop çözüm ortaya çıkıyor. Bu kitabı ilk basımını 2012 yılında yapmış Artemis yayınlarından toplam 424 sayfa.

Konusuna gelecek olursak ;Poppy bir fizyoterapist olarak çalışırken kendisine gelen hastası bay mükemmel Magnus ilk görüşte ona aşık olur olaylar öyle hızlı gelişir ki o muhteşem aile yadigarı zümrüt yüzük ile Magnus evlenme teklif ederken Poppy bu teklifi kabul eder.Kendini dünyanın en şanslı kızı gibi hissederken zümrüt yüzük kaybolur ,üstüne telefonu çalınır ve çöpten bulduğu telefona hayatı buna bağlıymış gibi sarılır. İşin kötü yanı telefon bir şirket telefonudur  İş adamı olan Sam Roxtonu ikna etmeye çalışarak bir yandan yüzüğü ararken bir yandan Sam'in asistanı gibi olur fakat fazla meraklı Poppy Sam maillerimi okumaya üstüne cevap yazmaya başlayınca olaylar karmaşık bir hal alır.

Kitaptaki en sevdiğim nokta dip notlar kısmındaki Poppy'nin düşünceleriydi ve gerçek den çok şirindi.Vakit geçirmek için eğlenceli ve komik bir kitap arıyorsanız bu kitap çağrınıza kulak verebilir.Yer yer sıkıldığım yerler oldu ama genel olarak güzel bir kitaptı.4/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)