Bu Blogda Ara

7 Nisan 2015

The Con Artists-기술자들 (2014)

Süre:116Dk
Tür:Aksiyon,Suç,Polisiye
Yönetmen: Hong-Seo Kim
Film Müziği: Jin-Ho Jung

Oyuncular:
Kim Woo Bin (Ji Hyeok)
Lee Hyun Woo(Jong Bae)
Chang Seok Ko (Koo-ın)
Jo Yoon-Hee(Eun Hee)
Kim Young -Chul (Başkan jo)
Lim Ju-Hwan (Başkanın koruması)



Konusu; Ji Hyeok( Kim Woo Bin) ve ortağı Koo-ın (Chang Seok Ko) beraber çalışarak hırsızlık ve kasa hırsızlığı yapmakta arıca sahte para üzerin de çalışmaktadırlar ,aralarına hacker olan Jong Bae (Lee Hyun Woo) eklenmesiyle ekipleri tamamlanır.

 

Tek sorun hacker olan Jong Bae hakkındaki dedikodulardır.Dedikodulara göre yanlız çalışarak partnerlerini ihbar etmektedir.Acaba bu sefer arkadaşlarına ihanet edecek midir?


Bu üçlü bir plan yaparlar ve Çinli kuyumcular sokağında bir elit bir mücevherciyi soyarak 5dk içersinde açılması zor olan bir kasayı Ji Hyeok açar.O sıra bir kasa hırsızı arayan başkan Jo 'nun bu olay dikkatini çeker.Başkan Jo'nun yapmak isteği plan İncheon gümrükteki büyük miktarda parayı kaldırıp yerine sahte paralar yerleştirmektir. Bu plana dahil olmak istemeseler bile dahil olan üçlü acaba bu olaydan yakalarını nasıl kurtaracaklardır?


Aksiyon sahnesi olarak daha fazla sahne bekliyordum ne yazık ki son 30 dk en aksiyonlu kısmıydı. Genelde soygun olan filmlerde akıllıca planlar ani durumlar hey canlı gelir burada da plan gayet güzeldi ama bana yeterli gelmedi, izlerken sıkılmadım ,müziğine bayıldım :) fazla beklentiniz yoksa eğer eğlenceli ve hareketli bir film arıyorsanız tercih edebilirsiniz. IMDb puanı 6.4/10 olan filmimiz bendede 7 alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)