Bu Blogda Ara

29 Temmuz 2016

Khoobsurat(2014)Beautiful


Süre:127 Dk 
IMDB Puanı:6.4
Tü:Romantik,Komedi
Yazar:Indıra Bıshıt
Yönetmen:Shashanka Ghosh
Müzik:Sheha Khanwalkar,Badshah,Amaal Mallik

Oyuncular:
Ratna Patnak(Nirmala Devi Rathore)
Fawad Afzal Khan(Vikram Singh Rathone)
Sonam Kapoor(Dr.Mrinalini,Milli)
Aamir Raza Hussain (Shekhar Singh Rathore)
Kirron Kher(Ahmet Chakravarty)

Artmosfer Puanı:7.5/10 

IPL için çalışan ve bir fizyoterapist olan Milli arkadaşının rica üzerine onun olan işi kabul ederek Kraliyet ailesi için saraya doğru yola çıkar.
Kral için 40.Fizyoterapist olarak saraya alınsa da aslında iyileşmek istemeyen Kral için belki de son gelen de olmayacaktır...



Sarayın katı ve sert kurallarla idare eden Kraliçe ,sakar ve başına buyruk Milli ile tanışınca dehşete düşer.
Ailesi gibi katı ve sert kurallarla yetişmiş olan Prens Vikram her fırsatta başını derde sokan bu kızdan önce nefret etse de zamanla ailesinde meydana gelen mucizevi değişimlerden onun payı olduğunu gördükçe fikirleri de kalbi gibi değişecektir.


Disney yapımı ve süre olarak oldukça dozunda olan bir film Khoobsurat 'ın anlamı Güzelmiş daha önceden 1980 yılında çekilmiş ve günümüzde tekrardan uyarlanmıştır .

 Fawad Afzal Khan'ın ilk çıkış yaparak 2 ödül aldığı Sonam Kapoor'un ise komedi ve romantik dalında ödül alan bir film olduğunu da belirmeden geçmemek lazım.

Sonam Kapoor 'un oyunculuğunu yer yer beğenmeyip arbartı buldum fakat sırf Fawad Afzal Khan için bile izlenebilecek bir film diyebilirim eğlenceli ve sizi fazla yormadan ilerleyen romantik komedi severler için iyi bir seçenek kesinlikle tavsiye ederim...

                                                               

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)