Bu Blogda Ara

7 Mayıs 2016

Tanu Weds Manu Returns(2011)


Süre:119Dk 
IMDb Puanı:6.6
Tür:Komedi,Dram,Romantik
Yönetmen:Anand L.Rai
Senaryo:Himanshu Sharma

Oyuncular:
Kangana Ranaut(Tanuja/Tanu)
R.Madhavan (Manoj/Manu)
Jimmy Shergill(Raja Awathi)

 Artmosfer Puanı:8.5

Tanuja ve Manoj evlenip Londra'da yaşamaya başlarlar başlarda mutlu bir evlilikleri olsa da
 4 sene sonunda evlilikleri bir türlü toparlayamazlar hatta yardım almak için gittikleri doktorda Manoj apar topar akıl hastanesine yatırılır. 

Tanuja memleketine döner ve Manoj erkek kardeşini arayarak ta onu hastaneden çıkarmasını ister Tanuja ,Manoj'dan kopmanın verdiği rahatlıkla kendine sevgili yapmaya hatta gününü gün etmeye başlar ta ki Manoj tıpa tıp ona benzeyen Datto ile evlenme kararı alana kadar bir anda Manoj karşı duygularını sorgulayan Tanuja onu vazgeçirmek için uğraşmaya başlar.

Bu filmi izlerken bu kadar eğleneceğimi düşünmezdim özellikle Datto filmde ki en akıllı karakterdi diyebilirim hele Manoj erkek kardeşi Pappi çok şirindi oldukça akıcı ilerleyen bir film hiç takılmadan bitti özellikle başrol Kangana Ranaut oyunculuğu bir harikaydı diğer kadın başrol olan Swara Bhaskar rajhanada'dan beri beğeniyorum . 

Başrolde ki Tanuja'nın saçlarına bayıldım hint bayanlarının aksine kıvırcık harika saçları vardı ayrıca Datto'nunda hint bayanlarının aksine kısacık saçları vardı hele eşini kaybetmemek için söylediği şarkıda ki oyunculuğu süperdi doğrusu Datto'nun haline üzülsem de müzikleriyle birlikte güzel bir film olduğunu söyleyebilirim kesinlikle tavsiye ederim.


                                                                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)