Bu Blogda Ara

9 Mayıs 2016

Marriage Contact(2016)Evlilik Sözleşmesi


Bölüm Sayısı:16
Yönetmen:Kim Jin-Min
Yazar:Jung Yoo-Gyung

Oyuncular:
Lee Seo-Jin(Han Ji-Hoon)
Uee(Kang Hye-Soo)
Kim Young-Geon(Han Sung-Kook)
Park Jung-Soo(Yoon Sun-Young)
Kim Young-Pil(Han Jung-Moon)
Kim Yoo-Ri(Seo Na-Yoon)
Shin Rin-Ah(Cha Eun-Sung)
Kim Kwang -Kyu(Park Ho-Joon)

Hye-Soo genç yaşta kocasını kaybettikten sonra eşi'nin borç aldığı tefeciler tarafından sürekli rahatsız edilmektedir .
Borcunu ödemeye çalışıp  küçük kızı ile ilgilenirken bir gün kızını korumak için atıldığın da araba'nın sahibi olan Han Ji-Hoon ile tanışırlar aralarında önceleri yanlış anlaşılma olsa da Hye soo'nun şef olarak başladığı restoranın sahibi olarak tekrar karşılaşıcaklardır.
 
Hye Soo zaten zor olan hayatı, üstüne hasta olduğunu öğrenmesiyle yıkılır bu durumda konuşmalarına şahit olduğu Han Ji-Hoon ve Park Ho-Joon'nun planına kendisine ters olsa da kızının geleceği için dahil olur.


Han Ji-Hoon annesi'nin evli bir adamla ilişkisi sonucunda dünyaya gelmiştir.
 Babasıyla yaşasada sık sık annesi'nin çıkardığı karmaşalarla uğraşmak durumunda kalan Ji-Hoon annesi'nin karaciğer hastalığı'nı öğrendikten onu kurtarmak için Hye-Soo'un karaciğer naklini yasal göstermek için evlilik yapamaya karar verirler.
Hem hastane çalışanları'nı hemde çevrelerinde kinleri ikna etmek zorunda olan Hye-Soo ve Han Ji-Hoon zor bir yola girmiş olurlar.

Bir dizi'nin daha sonuna geldik:)
 Ne yazık ki çok severek başlasam da son 4 bölüm benim için resmen eziyete dönüştü sürekli aynı konu etrafında yavaş yavaş dönmeleri çok sıkıcıydı halbuki yan rollerde ki Han Ji-Hoon'un arkadaşı Park Ho-Joon(Kim Kwang-Kyu ) ve Kang Hye-Soo yakın arkadaşı Hwang Joo-Yeon(Kim So-Jin) çok tatlılardı kendilerini daha çok görmek isterdim.


Uee rolünün hakkını kesinlikle vermiş kendisini neden bilmem itici bulsam da rolün de gayet başarılıydı  .
Lee Seo-Jin kendisini ilk defa bu dizide seyrediyorum dizi'nin başlarında ki oyunculuğunu hiç beğenmesem de ilerledikçe daha iyi oluyor ama Uee ile dizi partnerliklerini pek yakıştıramadım tekrar tekrar izleceğim bir dizi olmasa da duygusal yapımlardan hoşlananlar beğenebilirler.


                                                                   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)