Bu Blogda Ara

19 Şubat 2016

Replay 1997(2012)응답 하라 1997


Bölüm Sayısı:16 
Tür:Romantik, Komedi,Gençlik
Yönetmen:Shin Won Ho
Yazar:
Lee Woo Jung
Lee Sun Hye
Kim Joo Ran

Oyuncular:
Jung Eun Ji(Sung Shi Won)
Seo In Guk(Yoon Je)
Song Jong Ho(Yoon Tae Woong)
Shin So Jung(Mo Yoo Jung)
Eun Ji Won(Hak Chan Do)
Hoya (Kang Joon Hee)
Lee Si Un(Bang Sung Jae)


Sung Shi Won,derslerinden daha çok önem verdiği şey dönemin idol grubu 'Hot''dur. Zaman zaman babası ile sürtüşmeye girse dahi hiç bir durum onu Hot gitmekten alı koyamaz :) Çocukluğundan beri Yoo Je ile büyümüş biraz Şımarık ve agresif bir genç kızdır.

 
Yoon Jae,çevrisine karşı sesiz düşünceli ve derslerinde başarı olan anne babasını kaybettikten sonra her şeyini bırakıp onunla yaşayan ve okuduğu lisede öğretmenlik yapan abisi yaşamaktadır.

 
Yoon Tae Woong ,Yoon Jae kardeşi ve çevre tarafından bilinmese de lisede ki öğretmenidir.Aslında işinde dahi olsa da anne be babasını kaybettikten sonra her şeyi bırakarak kardeşi ile yaşar.Sun Shi Won ailesi ile oldukça samimidir ve Shi Won'dan hoşlanır.


Kang Joon Hee,Yoon Jae en yakın arkadaşıdır ve onun tarafından Shi Won hoşlandığı düşünülse de aslında Yoon Jae sevmektedir.Çevresine karşı nazik, dans etmeyi seven ve derslerinde çok başarılıdır.

 
Moo Yoo Jung,Sung Shi Won en yakın arkadaşı ve Hak Chan Do'nun kız arkadaşıdır.Sürekli arıza çıkararak Hak Chan ile inişli çıkışlı bi ilişki yaşarlar.



Hak Chan Do kendisi saf kan sapık olsa da kızlara yanaşamaz ve oldukça utangaç davranır.Kız arkadaşı Moo Yoo 'nu çok sevse de duygularını bir türlü anlayamaz.


 
Busan'da yaşayan 6 arkadaşı konu alan Replay 1997 yılına ve 2012 yılına gidip gelerek ilerler.
  Gelecekte artık yıl 2012 olduğu Lise buluşması gerçekleştirdikleri bir ortamda başrolümüz olan Sung Shi Won ve gelecekte eşi olması tahmin edilen Yoo Je ve Yoon Tae Woong yani iki kardeş arasındaki seçimi ve 6 arkadaşın gelecekteki durumlarını izliyoruz.
İlk Replay olması açısından bende yeri başka eğlenceli  diğer Replay lere göre daha belden aşağı esrilerin olduğu bir seri Yoon Jae abisine ne yazık ki bu dizide uyuz olmuştum ne alaka yani kardeşin yaşında ki kızla takılıyorsun dimi neyse o konulara girmezsek dönemin güzelliklerini anlatan eğlenceli dizi arayanlar için tavsiye ederim.
                                                                    

2 yorum:

  1. Adsız15:39:00

    Ben bunu izlerken çok tereddüt ettim gerçekten çünkü Reply 1994'ü hiç beğenmeyip geçe geçe izlemiştim. Sonra bu dizi hakkındaki yorumları görünce bir bakıyım dedim bir de Eun Ji çok iyi bir oyunculuk sergilemişti bana göre :)

    YanıtlaSil
  2. Eun Ji, Seo In Guk çok tatlılar ve o kadar doğallar ki karakterlerle özdeştiriyorsunuz resmen :)
    Zaten izlerken fark ettiysen dizinin süresi gittikçe uzamakta bu seride bu kadar başarılı olamasa Raplay 1994 ve 1988 olmazdı diye düşünüyorum izleyince yorumlarını merak ediyorum gerçi benim en sevdiğim seri 1994:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)