Bu Blogda Ara

6 Ağustos 2015

My Love Eun Dong(2015)사랑하는 은 동아


Bölüm sayısı:16
Tür: Romantik/Komedi
Yönetmen: Tae-Gon Lee
Yazar: Baek Mi-Kyeong

Oyuncular:
Jin Mo Ju (Ji Eın Ho)(Park Hyun So)
Sa-Rang Kim (Seo Jung Eun)
Kim Tae Hoon (Choi Jae-Ho)
Kim Yoo-Ri (Jo Seo-Ryeong)

                                                                  

 
1995 yılında 17 yaşında liseye giden Park Hyun So yağmurlu bir günde 13 yaşındaki ilkokul öğrencisi Seo Jung Eun 'a motosikletiyle çarpar.Onu hastaneye götürmek için uğraşırken aslında yeni aldığı motorunda çalıntı olduğu öğrenir.Hem birine çarpmış hemde bir hırsız olmuştur tam suçlanacakken çarptığı küçük kız gelir ve onu tüm suçlamalardan aklar.
İşte Park Hyun So'yun büyük annesi ile yaşayan Seo Jung Eun 'un yoksul hayatına girişi böyle olur.



Seo Jung Eun babanesinin ölümüyle evlatlık olarak verilir ve ne Park Hyun So ile yolları ayrılmak zorunda kalır.Jung Eun aramaktan vazgeçmeyen Hyun So ünlü olup onu tekrar bulmak için tiyatro eğitimi almaya başlar.
Ardan 10 yıl geçmiş ve artık yıl 2005 olmuştur.Jung Eun ve Hyun So'nun yolları tekrar kesişir,ayrı kaldıkları yılları telafi ederken kısa olsa da tekrar birleşip ayrılmak zorunda kalırlar. 
Park Hyun So geldiği gibi aniden ortadan kayboldan Jung Eun aramaktan hiç vazgeçmez.Yıl 2015 olmuş ve artık Park Hyun So ünlü bir aktör olmuştur.Jung Eun tekrar bulmak için bir kitap yazmak ister onun bu isteği üzerine bir hayalet yazar ayarlanır.Ama bu hayalet yazar Hyun So hikayesini anlattığı sesini dinledikçe yaşamadığı şeyleri hatırlamaya başlar.



My Love Eun Dong dizisinin ritmi baştan sona kadar belli bir yavaşlıkta ilerliyor son bölümler bu yavaşlıktan sıkılsam da ilk bölümleri gayet akıcı ilerledi,hele Sa-Rang Kim bazı konuşmaları vardı ki koy yastığa kafanı uyu :) 
Dizinin temel konusu 20 yıl boyunca tek bir kadını seven Park Hyun So onu bulabilmek için ünlü olur fakat bulduğunda artık evli ve çocuğu olan Seo Jung Eun'un sakat olan kocası ve çocuğu ile olan dünyasında Park Hyun So hatırlamaz ve işler karman çorman bir hal alır.



Dizi boyunca Jin Mo Ju ve Sa-Rang Kim pek yakıştıramadım nedendir bilmem birbirlerini deli gibi seven bir çifti oynasalar da o elektriği alamadım.Konusu ve ilerleyişi olarak dizi yumuşak bir biçimde ilerliyor finalde de gereksiz uzatmalardan sakınsalar güzel olurmuş ama yine de her şeyi tam bağlayarak güzel bir final yaptılar.

Seo Jung Eun 'un kocası Choi Jae-ho süper iş çıkarmış adama kızsam mı sevsem mi bilemedim her ne kadar başrollerin birlikte olmasını istesem de ona da bir o kadar üzüldüm.
Kim Yoo-Ri bu kadında pek kötü kadın rollerinde istemeyen hatun artık farklı rollere geçse keşke( bana sıkıntı geldi ona gelmedi hala).
Son olarak da dizimiz komedi değilde tür olarak romantik kısmı daha ağır basmakta ,müziklerini çok beğendim diziyle daha uyumlu olmazmış .Sizi de böyle Park Hyun So gibi birinin beklemesi dileğiyle ...

                                          
                                                                    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)