Bu Blogda Ara

30 Temmuz 2015

Assassin's Creed & Oliver Bowden & Suikastçının İnancı


Sayfa Sayısı:479
Yayın Evi:Epsilon
Çevirmen:Erhan Gülşen,Ufuk Yılmaz
Orjinal adı: The Secret Crusade

Artmosfer Puanı:4/5

Assassin's Creed adlı bilgisayar oyununun Rönesas tarihçisi ve yazar olan Oliver Bowden tarafından ele alınan Gizli Seferin konusuna gelecek olursak; Niccolo Polo oğlu Marco'ya bir hikaye anlatmaya başlar. Yoldaşlığın üstadı olan Altair'in hikayesini ...

Çıktığı görevde rakibini küçümseyerek hareket eden Altair hem görevinde başarısız olur hemde yanındakinleri tehlikeye atar.Bu yaptığı yoldaşlığın Amentüsüne ters olduğu için rütbesinin düşürülmesine sebep olsada tekrar ait olduğu unvana sahip olabilmek için Tapınakçılar'dan 9 kişinin canını almalıdır.Eski saygınlığını geri kazanmak için çıktığı bu zorlu yolda Altairı neler beklemektedir.

Assanssin's Creed oyununu önceden telefonumda severek oynadığım bir oyun olduğu için merakla alıdığım bu kitap beni biraz hayal kırıklığına uğrattı .Bence kitabın ilk kısımlarındaki Altair'in sadece emirleri yerine getiriş şekli konuyu tek düze bir hale sokmuş ama ilerledikçe olaylar daha hareketleniyor ve akıcı hale geliyor.Belki benim fazla beklentim yüzünden süper olduğunu düşünmesemde merak uyandırdığını söylemem lazım.

Kitap tasarımı olduça hoşuma giden Assassin's Creed'in Türkiye'de Rönesans ve Yoldaşlık olarak devam eden kitapları da mevcut fakat serinin toplamda 7 kitap'dan oluştuğunu sanıyorum inşallah devamı da en kısa zamanda çevrilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)