Bu Blogda Ara

16 Mart 2015

Kill Me Heal Me- 킬미, 힐미 (2015)

Bölüm Sayısı: 20
Tür: Romantik Komedi, Tıbbi
Yönetmen: Kim Jin Man
Senarist: Jin Soo Wan

Oyuncular:
Ji sung
Hwang Jung Eum
Park Seo Joon
Kim Yoo Rı
Oh Mın Seok


Zengin aynı zamanda yanlız Cha Do Hyun psikolojik olarak çoklu kişilik bozukluğu bulunmaktadır.Yurt dışında yaşarken kore ye dönmesi gerekir. Düşmanlarından hem rahatsızlığını saklaması hemde meydana gelen değişimlerini kontrol altına almak zorunda kalır.Gizli Psikog olarak Oh Rı Jin ile anlaşırlar,Oh Rı Jın karakterleri anlayama çalışarak Cha Do Hyun iyileştirmeye çalışır fakat karmaşık geçmişleri onlara nasıl bir oyuna dahil ettiğiden henüz haberleri yoktur.


Uzun zamandır dizi izleyen biri olarak bir süre sonra diziler sıradanlaşmaya başlıyor ne yazik ki :(  
Kill me Heal me işte bu derdime çare oldu  daha önceden 'Secret' dizisinden sevdiğim Ji sung & Hwang Jung Eum ikilisi bu diziden beklentimi yükseltti. 

 Hyde& Jekyll dizisine benzetilip gereksiz olarak spekülasyon yapmalarını saçma buldum. Bu diziden sonra onu da izlemeyi düşünüyorum fakat Kill Me Heal Me karakterleri, işlenişi,oyunculukları olmak üzere çok beğendiğimi söylemem lazım . Ji Sung 'un oyunculuğu severdim fakat burada hayran kaldım bir dizide 7 karakteri hakkı vererek canlandırmak kolay olmasa gerek ...


 Canlandırdığı karakterlere gelirsek tabi dizi izleyen büyük çoğunluk gibi Shin Se Gi hayranıyım .Cha Do Hyun tam zıt karakteri olan kavgacı ,korumacı,kendinden emin bu karakteri her çıktığında alkış tufan koptu desem yeridir :) O ne bakışlar öyle :) Giyim tarzı,arabası aman aman haldan düştüm yani :) 

Cha Do Hyun  Kibar, iyi huylu karakterlerinin arkasını toplayan kimseyi kıramayan ilk aşkı Han Che Yeon yıllarca sevmiş fakat rahatsızlığı yüzünden yaklaşamayarak platonik takılmıştır.

Ferry Park (40 yaş) Birayı, balık yakalamayı ve bombaları seven ( bayıldım şivesine ) çiçek desenli gömlekler giyen başka bir Cha do hyun karakteridir.


Yo Sub 17 Yaşında ve Ah Yo Na karakterinin ikiz kardeşi ,Cha Do Hyun'un depresif ve intihara meyilli kişiliğini temsil ediyor.


Mr.X Sonlara doğru ortaya çıkan bu karakter bir nevi iyileşme süresini temsilen , ara bulucu karakter olarak karşımıza çıkıyor.
 
Na Na ( 7 Yaş) Cha Do hyun yaşadığı tranva sonucunda oluşturduğu çocuksu karakteridir.

Ah Yo Na 17 yaşındaki Yo Sub depresif karakterinin tam tersi yaşama tutunan idol gruplarının peşinde koşan (opaaa) kicibe bir kızımız beni Ferry Park kadar eğlendiren bir karakter oldu hele Oh ri Jin abisine asıldığı sahneler süperdi :)



Oh Rı Jın gelirsek kendisi psikolog olarak 1.yılını tamamlamış üniversitede tam puan yapmış ve ailesiyle yaşamaktadır. Shin Se Gi karakteriyle karşılaşırlar ve kimseyle geçinemeyen bu karakterimiz ilk aşkını sık sık kaçırır (çığlık sahneleri süperdi) böylelikle Cha Do Hyun hayatına adım atmasına hatta gizli psikoluğu olmasında etken olmuş olur.



Oh Rı On karakteri Oh ri jin 'in abisi aynı zamanda ikizidir . Dışarıdan işsiz güçsüz gözükürken aslında Omega isminde Won Bin benzeyen :) ünlü bir yazardır.Yo na ile sahneleri çok eğlenceliydi gülmekten koptum :)

 
 
Kill me Heal Me Meraktan izlediğiniz ama bitmesinde istediğiniz bir anda karşınızda beliren birbirinden farklı karakterleriyle dizinin seyrinin degiştiği etkileyiciydi bir diziydi.


Çok güldüğümü ,üzüldü mü söylemeden geçemi cem  zaten akışta uzun süre tahminde bulunamadım bu bakımdan yazarı tebrik etmek lazım kendisi daha önceden izlediğim The Moon That Embraces the Sun'dan seviyordum bu dzide de harika iş çıkarmış .
Eğer dizi arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim uzun süre etkisinde kalıcağınız en sevdiğiniz diziler listesine en öne sıradan yerini alabilecek bir dizi .

                                                     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim :)